nedjelja, 24. svibnja 2015.

SELFIE UBIJA ! ----------SELFIE KILLS !MOSKVA - Jedna mlada Ruskinja koja je pozirala za selfie s pištoljem, slučajno je ispalila sebi metak u glavu, saopštila je moskovska policija 23.05.2015.

Ruski mediji javljaju da je 21-godišnja devojka, čije je stanje kritično, uzela pištolj kalibra 9mm, koji je ostavio pripadnik obezbjeđenja firme u kojoj radi, kako bi se slikala sa oružjem.

Držeći pištolj u jednoj, a smartfon u drugoj ruci, slučajno je povukla okidač, ispalivši sebi metak u sljepoočnicu. Policija je potvrdila incident, koji se dogodio 22.05.2015.. Agencija Ria navodi da se nesmotrena žena nalazi u "teškom stanju" u jednoj bolnici u Moskvi.

Prema navodima policije, pripadnik obezbjeđenja ostavio je pištolj u firmi prije dvije sedmice, prije nego što je otišao na godišnji odmor. Policija pokušava da ustanovi kako je žrtva uspjela da dođe do pištolja.


ENGLISH VERSION:

MOSCOW - A young Russian woman who posed for selfie with a gun, accidentally fired a bullet in the head, according to the Moscow police 05/23/2015.

Russian media reported that the 21-year-old girl, whose condition is critical, take the handgun 9mm, which left a member of the security company where he works, in order to take photos of the weapon.

Holding the gun in one hand, a smartphone in the other hand, he accidentally pulled the trigger, firing a bullet into his temple. Police confirmed the incident, which took place on 22.05.2015 .. The agency Ria states that reckless woman is in a "serious condition" in a hospital in Moscow.

According to the police, a member of the security left a gun in the company two weeks ago, before he went on vacation. Police are trying to establish how the victim managed to get the gun.

Nema komentara:

Objavi komentar